Kirsten Work Rasmussen

Kirsten døde 29/1-2022 efter kort tids sygdom.
Vi vil savne Kirsten.

Jeg er først og fremmest landskabsmaler og min interesse for komposition, linierne, det formmæssige og figurative, har været min drivkraft i mange år. Lyset og stemningerne og en åndelig tilgang, har også været en vigtig faktor for mit udtryk. Ligeledes har blomster og deres geometriske former og det sanselige udtryk optaget mig en del.
Lysten til at bryde grænser og at eksperimentere med materialer og stiludtryk, har ført mig til et mere forenklet abstrakt udtryk. Mine materialer er akvarel, pastel, tegning, grafik, akryl og olie, som ofte kommer til udtryk i mix media.


Uddannelse:Glyptoteket, København, Art Career School, New York,-Academy of Port Elisabeth.-Cand.Phil. I kunsthistorie, design og billedkunst i Københavns Universitet og Syddansk Universitet, Odense.

Medlem af : BKF- KKS( Kvindelig Kunstneres Samfund), bestyrelsesmedlem 2013-16-Fyns Grafiske Værksted, odense-Nordisk Pastel Forum- Kunstforeningen af 18 november.


Udstillinger:Charlottenborg1975,desuden andre censurerede udstillinger i Danmark og Biennalen i Polen desuden på udenlandske museer og gallerier i Polen, U.S.A. Og Danmark. Desuden har jeg udstillet i mange kunstforeninger i Norge, Finland Sverige, Grækenland, Port Elisabeth og Polen.